1/B sınıfı Öğretmeni Koray Özel ve öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan özlemi bir etkinlik ile dile getirdi. Atamıza minnet ve özlemlerimizi sunuyoruz. Gelecek nesiller atamızın izinden gitmeye devam ediyor.

Mustafa Kemallerin Işığı Sönmez...

Okulumuz öğretmenlerinden Yeliz Kurt Yılmaz ve Emine Daşdan öğrencileriyle birlikte öğretmenler günü için harika bir etkinlik hazırladılar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Geleceğin mimarlarını yetiştiren ve gelecek nesillere yön veren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü birlikte bir akşam yemeği ile kutladık. Öğretmenlerimizin müzik eşliğinde güzel bir akşam geçirdiler.

Öğretmenlerimiz kendi günlerinde bile fedakar bir şekilde okul düzenini sağlamak adına bozulan kapıları kendi elleriyle düzeltti. Okulda meydana gelen problemlerin çözümünde liderlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bu projeyle 7-10 yaş arası öğrencilerimiz İngilizce iletişim becerilerine geliştirecek ve farklı kültürleri tanıma fırsatına ulaşacaktır.

Öğrencilerimiz bu projeyle dünya medyasında olanları takip edecek ve medyada oluşan bilgi yanlışlığına karşı bilinçlenecektir. Farklı avrupa ülkelerinden öğrencilerle çevresel sorunlara yönelik afiş, sunum ve logo çalışmaları yapacaklar.

Bloom learners projesi öğrencilerin İngilizceyi diğer derslerle ve gerçek hayatla ilişkilendirmeleri için fırsat sunmaktadır. Projede farklı Avrupa ülkelerinden öğrenciler ve öğretmenler yer almaktadır.

Okulumuz 2022-2023 yılında da İngilizceyi günlük hayatta kullanmak ve öğrencileri farklı ülkelerden öğrencilerle tanıştırmak için etwinning projelerine devam ediyor. Öğrencilerimiz için dört farklı proje oluşturan İngilizce Öğretmeni Güler SHAIKH, Polonya, Hırvatistan, Italya, Hindistan, Yunanistan, Romanya v.b ülkelerden öğretmenlerle ve öğrencilerle birlikte etwinning projeleri yürütecektir. Proje kapsamında öğrencilerimize kullanıcı adı ve şifre verilecektir. Öğrencilerimiz farklı etkinlikler yapacak ve online toplantılarla yabancı öğrenciler ile İngilizce konuşma yapabilecektir.

Haydi başlayalım.

İşte projelerimizden biri " Mastering English with fun and technology"

Okul Öncesi ve İlkokul 1. Sınıflarımızda Uyum Haftası başlıyor.

Uyum Programı 05-09 Eylül 2022 tarihlerinde uygulanacaktır.

Millî Eğitim Bakanlığınca, okul öncesi eğitimi hiç almamış çocuklar için Temmuz ve Ağustos´ta iki aylık yoğunlaştırılmış ücretsiz anaokulu eğitimleri düzenlenecek.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Volkan KAYMAZ'ın yürüttüğü Yeni Nesil Eğitim Atölyeleri adlı Türkiye'den 8, Avrupa'dan 2 ortaklı uluslararası projemiz mayıs ayı itibariyle sona ermiştir.

May

P4C GÜNLÜKLERİ

Sevgili öğrencilerimiz,

Değerli meslektaşlarım ve Tüm konuklarımız, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için her sene olduğu gibi yine bu sene de büyük bir coşku ve heyecanla toplandık.

P4C GÜNLÜKLERİ İLK ÖĞRENCİ ATÖLYE ÇALIŞMAMIZ