İnterneti kullanıyorum- Etik Kuralları Biliyorum

Ock

Öğrencilerimizi bilgilendirmek, projeleri tanıtmak  ve farkındalık oluşturmak için yine öğrencilerimiz tarafından oluşturulan eTwinning Köşemiz hazır.

Ock

Okulumuz Müdür yardımcısı Güler SHAIKH, etwinningi ve etwinning projelerini öğrenci velileri ve diğer öğretmenlere tanıtarak bilgilendirdi.

Ock

Okulumuz psikolojik danışmanı Ayşe Bakırcıalioğlunun düzenlediği  21. Yüzyılda Çocuk Yetiştirmek adlı bir söyleşi gerçekleştirdi. Katılım sağlayan verlilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenleri öğrencilerin sorunlarını konuşmak, etkili iletişim kurmak, velileri ve öğrencileri daha yakından tanımak, velilere etwinning başta olmak üzere öğrencilerin katılacağı projeler hakkında bilgi vermek ve samimi bir buluşma ortamı oluşturmak için veli toplantılarını farklı atmosförlerde ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirmektedirler.

Ock

Volkan Kaymaz ve öğrencileri Türkiye'deki şehirlerimizi arkadaşlarına ve okuldaki diğer öğrencilere tanıtarak farkındalık oluşturuyorlar.

Öğrenciler seçtikleri bir şehri yöreye ait kültürel değerler ve kıyafetler eşliğinde sunuyorlar.

Öğrencileri bilinçlendiren ve öğrenme ve öğretme sürecine dahil eden öğretmenimiz Volkan Kaymaz'a, sunumları hazırlayan öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Gebze Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında öğrencilerimizi geri dönüşüm konusunda bilgilendirdi.

Ock

2/H sınıfı öğretmeni Leyla Alkan Tosun, öğrencilerinde çevre ve doğa bilinci oluşturmak  amacıyla Gebze Belediyesi bünyesinde bulunan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında oluşturulan Gekap müdürlüğüne ziyaret düzenledi. Kurum müdürü Pınar hanıma, kurum mühendislerimize ve öğretmenlerimize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ock

Gebze Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu  "Güvenli Trafik" eğitimi ile öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri ile birlikte trafik güvenliği eğitimi alıyorlar. Geleceğin şoförleri, günümüzün yayaları olarak daha da bilinçli bireyler haline geliyorlar. Gebze belediyesine ve öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

"İyilik Melekleri İş Başında"  1/D sınıfı öğrencileri sınıf temsilcisi Dilan Kılıç önderliğinde  Diyarbakır'ın Sur İlçesi İsmet Paşa İlkokulu öğrencilerini kardeş sınıf seçerek onlara oyuncaklar ve kırtasiye malzemeleri hediye ettiler. 1/D sınıf öğretmenimiz Muhammed Musab Gümüş'e, 1/D sınıfı öğrencileri ve velilerine ve etkinliği düzenleyen 1/D sınıf temsilcisi Dilan Kılıç'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

1/D sınıfı öğretmeni Muhammed Musab Gümüş, öğrenci ve velileri kitap okuma gününde bir araya getiriyor. Öğrencilerimiz velileriyle birlikte kitap okuyarak, hem okula alışma evresini daha hızlı gerçekleştirirken hem de okumanın önemini kavramış oluyorlar. Öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ederiz.

SMA Tip 1  Kas hastası Neva Türker adına okulumuzda toplam 10.575 TL toplanmıştır. Toplanan para İyilik Kervanı adlı dernek başkanına teslim edilmiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Evladımıza Allah'tan şifa diliyoruz.

2/B Sınıfı Öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Ramazan kolileri hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar. Öğretmenimiz Volkan Kaymaz'a ve öğrencilerine  teşekkürlerimiz sunarız.

4/B Sınıfı öğretmenimiz Volkan Kaymaz öğrencileriyle birlikte Ankara'yı yeniden keşfetti. Öğretmenimiz, öğrencilerin sosyal gelişimini artırmak ve  Anıtkabir'i ziyaret edip Atamızı anmak için Ankara gezisi düzenledi. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Gezilerin devamını bekliyoruz.

1/C sınıfı öğretmeni Fatma Akgül Kemaloğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için minik öğrencileriyle birlikte bir kutlama etkinliği düzenledi. Öğretmenimize ve öğrencilerime teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.