B.L.O.O.M Learners ( Brilliant, Leading, Opportunist, Optimistic, Marvelous )

Bloom learners projesi öğrencilerin İngilizceyi diğer derslerle ve gerçek hayatla ilişkilendirmeleri için fırsat sunmaktadır. Projede farklı Avrupa ülkelerinden öğrenciler ve öğretmenler yer almaktadır.

This project will start inNovember and end in May. Based on sustainable development goals: topic 4 " Quality Education" The project will help students to better understand the value and concept of each subject, will be able to see clear connection between subjects and real life. Their motivation will raise to study well especially technical subjects using English Language.

"Bu proje Kasım ayında başlayacak ve Mayıs ayında sona erecektir. Sürdürülebilir kalkınma hedeflerine dayalı bir projedir. Kaliteli Eğitime dayalı proje, öğrencilerin her konunun değerini ve kavramını daha iyi anlamalarına yardımcı olacak, konular ile gerçek hayat arasındaki net bağlantıyı görebilecektir. Özellikle  konuları İngilizce kullanarak çalışmak öğrencilerin motivasyonlarını artacaktır."

icerikler/etwinning-ile-ingilizce-daha-eglenceli_13432200.html

16-11-2022