T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GEBZE - 50. Yıl Chrysler İlkokulu

P4C GÜNLÜKLERİ

P4C GÜNLÜKLERİ

"P4C GÜNLÜKLERİ" Projemizi Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eTwinning Projelerini Yaygınlaştırma Festivaline katılarak tanıttık. Festivalin Gebze ayağında moderatörlüğü Gebze Destek Elçisi Nurcan Güneş'in yaptığı açılışın ardından Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, daha sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı ve son olarak da Kocaeli eTwinning Koordinatörü Sinan Sarı kısa birer konuşma ile memnuniyetlerini dile getirdiler. 

         Festivale 16 proje sunum göndererek katılım sağladı. P4C GÜNLÜKLERİ projesi gecenin en son sunulan ve büyük bir beğeni toplayan projesi oldu. Bu beğeni moderatör tarafından da bir kaç kez dile getirildi. Çalışmayı çok beğendiğini, ilgisini çok çektiğini ve projeyi daha yakından inceleyerek bilgi sahibi olmak istediğini iletti. Tüm bu çalışmalar tarafımızca kayıt altına alındı.

          Proje sunumu kurucumuz Zafer Şarlayan tarafından yapıldı. Festival gecesine tüm ekibimiz eksiksiz katıldı. Güzel ve başarılı sunumu için Zafer Şarlayan'a  ve yarattıkları sinerji ile projeyi beğenilir kılan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.                

P4C GÜNLÜKLERİ EKİBİ07-05-202207-05-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.05.2022 - Güncelleme: 12.01.2023 15:28 - Görüntülenme: 204
  Beğen | 2  kişi beğendi