Okulumuz öğretmenlerinden Zafer Şarlayan'ın kurucusu olduğu, öğretmenlerimiz Semra Şarlayan, Seval Sever, Serpil Akpınar, Ayşe Güven ve Semra Yıldırım'ın da ortağı olduğu eTwinning P4C Günlükleri projesinde eTwinning eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

eTwinning Proje ekibimizin nisan ayındaki ilk konuğu olarak alanında Türkiye'nin tanıdığı bir tasarımcı, bir eğitmen ve bir iletişim uzmanı Eğitim İçin Canva Türkiye Sorumlusu olan Demet Aksu Yelok'u misafir ettik. Eğitim tüm paydaşlarımıza açık bir eğitim olarak planlanmıştır. Yaklaşık 300 öğrenci ve 11 öğretmenin katılımıyla gerçekleşen "Canva'yı Tanıyalım" eğitimimizde öğrencilerimiz işi ustasından dinlediler. Onlar için de, bizler için de çok güzel bir öğrenme deneyimi oldu. Yüksek enerjisi ve harika anlatımıyla bizlerle olan Demet Aksu Yelok'a, etkinliğimizin moderatörlüğünü yapan ve aynı zamanda bizleri Demet Hanım'la buluşturan Zafer Bey'e, etkinliğe katılım sağlayan ekip arkadaşlarımıza ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

P4C GÜNLÜKLERİ EKİBİ13-04-2022

Yayın: 13.04.2022 - Güncelleme: 24.01.2023 16:45 - Görüntülenme: 160