Etiket Sonuçları: eTwinning

Ara

Öğrencilerimizin kültürlerasası farkındalığını artırmak, teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak ve İngilizceyi eğlenceli bir şekilde öğrenmek için yeni bir proje ile yine karşınızdayız.

İşte projemiz:

S.M.A.R.T.S TWEETIES ( Successful-Marvelous-Active-Rational-Technological Students) Students will have fun learning and do activities to increase their English language skills. They will have online meetings to chat and share their cultures and values. They will use Web2.0 tools to develop their technological knowledge and learn with fun.

Okulumuz 1-D Sınıfı öğretmeni Muhammed Musab GÜMÜŞ  eTwinning projesi kapsamında öğrencilerin öğrenmelerini eğlenceli hale getirmek için oluşturduğu hikayeye ait link aşağıdadır.

Italya,Fransa,Türkiye ve Polanya'nın işbirliği ie yürüteceği "My Country My Culture" projesine 3/B sınıfı öğretmeni Volkan Kaymaz öğrencileriyle katılım sağlıyor. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar ve  eğlenceli öğrenmeler diliyoruz.

Öğrencilerimiz bu projeyle dünya medyasında olanları takip edecek ve medyada oluşan bilgi yanlışlığına karşı bilinçlenecektir. Farklı avrupa ülkelerinden öğrencilerle çevresel sorunlara yönelik afiş, sunum ve logo çalışmaları yapacaklar.

Bloom learners projesi öğrencilerin İngilizceyi diğer derslerle ve gerçek hayatla ilişkilendirmeleri için fırsat sunmaktadır. Projede farklı Avrupa ülkelerinden öğrenciler ve öğretmenler yer almaktadır.

Okulumuz 2022-2023 yılında da İngilizceyi günlük hayatta kullanmak ve öğrencileri farklı ülkelerden öğrencilerle tanıştırmak için etwinning projelerine devam ediyor. Öğrencilerimiz için dört farklı proje oluşturan İngilizce Öğretmeni Güler SHAIKH, Polonya, Hırvatistan, Italya, Hindistan, Yunanistan, Romanya v.b ülkelerden öğretmenlerle ve öğrencilerle birlikte etwinning projeleri yürütecektir. Proje kapsamında öğrencilerimize kullanıcı adı ve şifre verilecektir. Öğrencilerimiz farklı etkinlikler yapacak ve online toplantılarla yabancı öğrenciler ile İngilizce konuşma yapabilecektir.

Haydi başlayalım.

İşte projelerimizden biri " Mastering English with fun and technology"

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Volkan KAYMAZ'ın yürüttüğü Yeni Nesil Eğitim Atölyeleri adlı Türkiye'den 8, Avrupa'dan 2 ortaklı uluslararası projemiz mayıs ayı itibariyle sona ermiştir.

May

P4C GÜNLÜKLERİ

P4C GÜNLÜKLERİ İLK ÖĞRENCİ ATÖLYE ÇALIŞMAMIZ

Proje tanıtım videomuz ekip üyelerinin katkı ve destekleriyle gönüllü öğretmenimiz Serpil Arcı Akpınar tarafından yapılmıştır. Projemizi çok güzel ve etkileyici bir çalışma ile anlatan öğretmenimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz

Şbt

Okulumuz 2-G Sınıfı Öğretmeni Zafer ŞARLAYAN'ın kuruculuğunda, 2-A Sınıfı Öğretmeni Serpil AKPINAR, 2-E Sınıfı Öğretmeni Ayşe GÜVEN, 3-D Sınıfı Öğretmeni Semra ŞARLAYAN, 4-B Sınıfı Öğretmeni Seval SEVER ve 4-D Sınıfı Öğretmeni Semra YILDIRIM'ın ortaklığını yaptığı bir eTwinning projesi olan "P4C GÜNLÜKLERİ-Çocuklar İçin Felsefe" projesi başlamıştır. Nisan  ayı sonuna kadar sürecek olan projemiz ile çocuklara eleştirel, yaratıcı, birlikte ve işbirliğine dayalı, özenli düşünme, dili doğru kullanarak kendini ifade edebilme, farklı açılardan bakabilme, sorgulama ve kanıt geliştirme ve olaylara felsefi bir bakış açısıyla yaklaşabilme becerilerini geliştirme gibi pek çok kazanımı hedefliyoruz.