T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GEBZE - 50. Yıl Chrysler İlkokulu

Etiket Sonuçları: 50. Yıl Chrysler İlkokulu

Eyl

Öğrencilerimizin şubelerini e-okuldan veya e-devletten öğrenebilirsiniz.

Eyl

Okul Öncesi ve İlkokul 1. Sınıflarımızda Uyum Haftası başlıyor.

Uyum Programı 05-09 Eylül 2022 tarihlerinde uygulanacaktır.

Eyl

Okul Öncesi  ve İlkokul 1. Sınıflarımızda Uyum Haftası başlıyor.

Uyum Programı 05-09 Eylül 2022 tarihlerinde uygulanacaktır.

 

Haz

 

Millî Eğitim Bakanlığınca, okul öncesi eğitimi hiç almamış çocuklar için Temmuz ve Ağustos´ta iki aylık yoğunlaştırılmış ücretsiz anaokulu eğitimleri düzenlenecek.  

May

Okulumuz sınıf öğretmeni Volkan KAYMAZ'ın yürüttüğü Yeni Nesil Eğitim Atölyeleri adlı Türkiye'den 8, Avrupa'dan 2 ortaklı uluslararası projemiz mayıs ayı itibariyle sona ermiştir. 

May

P4C GÜNLÜKLERİ

Nis

Sevgili öğrencilerimiz,

Değerli meslektaşlarım ve Tüm konuklarımız, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için her sene olduğu gibi yine bu sene de büyük bir coşku ve heyecanla toplandık.

Nis

CANVA'YI TANIYALIM

Mrt

P4C GÜNLÜKLERİ İLK ÖĞRENCİ ATÖLYE ÇALIŞMAMIZ

 

 

Mrt

Mrt

Proje tanıtım videomuz ekip üyelerinin katkı ve destekleriyle gönüllü öğretmenimiz Serpil Arcı Akpınar tarafından yapılmıştır. Projemizi çok güzel ve etkileyici bir çalışma ile anlatan öğretmenimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz

 

Şbt

Okulumuz 2-G Sınıfı Öğretmeni Zafer ŞARLAYAN'ın kuruculuğunda, 2-A Sınıfı Öğretmeni Serpil AKPINAR, 2-E Sınıfı Öğretmeni Ayşe GÜVEN, 3-D Sınıfı Öğretmeni Semra ŞARLAYAN, 4-B Sınıfı Öğretmeni Seval SEVER ve 4-D Sınıfı Öğretmeni Semra YILDIRIM'ın ortaklığını yaptığı bir eTwinning projesi olan "P4C GÜNLÜKLERİ-Çocuklar İçin Felsefe" projesi başlamıştır. Nisan  ayı sonuna kadar sürecek olan projemiz ile çocuklara eleştirel, yaratıcı, birlikte ve işbirliğine dayalı, özenli düşünme, dili doğru kullanarak kendini ifade edebilme, farklı açılardan bakabilme, sorgulama ve kanıt geliştirme ve olaylara felsefi bir bakış açısıyla yaklaşabilme becerilerini geliştirme gibi pek çok kazanımı hedefliyoruz.

Kas

Ekm

Eyl