Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ilk dönemini geride bıraktık. Okul idaresi olarak okula ait sıralarımızın bakımı için fiyat veren şirketin fiyatı yükseltmesi sebebiyle temizleme işini idare olarak üstlendik. Başta okul personelimiz Kadir Tunç'un fedakarlığı ve ustalığı  ve okul idaresinin desteği ile sıraların temizliğini yapmaya başladık.

Ock

3/C sınıfı Sanatın öncü isimlerini yaşayarak öğreniyor.

Ock

3-F sınıfı öğretmeni Behzat Gümüş ve öğrencileri bize nostalji yaşattılar. Tarihi değere sahip birçok farklı parçayı bir araya getirdiler. Kendilerine ve emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Gebze minikler futbol turnuvasında ikincilik ödülü alarak turnuvayı başarılı bir şekilde bitirdi.  Öğrencilerden desteğini esirgemeyen beden/Spor öğretmenleri Leyla Bulut, Hakan Erol ve Ersel Çakır'a çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin kültürlerasası farkındalığını artırmak, teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak ve İngilizceyi eğlenceli bir şekilde öğrenmek için yeni bir proje ile yine karşınızdayız.

İşte projemiz:

S.M.A.R.T.S TWEETIES ( Successful-Marvelous-Active-Rational-Technological Students) Students will have fun learning and do activities to increase their English language skills. They will have online meetings to chat and share their cultures and values. They will use Web2.0 tools to develop their technological knowledge and learn with fun.

Ekm

Velilerimizin Dikkatine: 14.10.2023 Cumartesi günü yarın saat 11:30 da sınıf temsilcileriniz ile birlikte Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır..Sınıf Temsilcilerimiz ile birlikte katılım sağlanması gerekmektedir.

Öncelikle Hoşgeldiniz!

İl dışından okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimize yönelik kısa bilgilendirmeler:

Okulumuz ikili eğitim veren bir kurumdur. Ortaokul bölümü sabahçı ( 07:20-13:10) ve ilkokul bölümü öğlenci (13:10-18:10) olarak eğitim vermektedir. Okulumuz Gebze'nin merkezinde yer almaktadır.  2022-2023 yılı öğrenci mevcudumuz 997 dir. Sınıf sube sayımız 30 dur. Sınıf mevcutlarımız 35 ve üstü olmaktadır.   Okulumuz Alaettin Kurt Stadyumu ve kapalı olimpik yüzme havuzunun yanında bulunmaktadır. Ulaşım yürüyerek veya belediye otobüsleri ile kolayca sağlanmaktadır.

2023-2024 yılı eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları başlamıştır.

Okulumuz 1-D Sınıfı öğretmeni Muhammed Musab GÜMÜŞ  eTwinning projesi kapsamında öğrencilerin öğrenmelerini eğlenceli hale getirmek için oluşturduğu hikayeye ait link aşağıdadır.

Öğretmen sadece öğreten değildir. Öğretmen sürekli öğrenen, öğrendiklerini paylaşan ve kendini her alanda geliştiren kişidir. Öğretmen örnektir. Öğretmen yol göstericidir. Okulumuz öğretmenlerinden Muhammed Musab Gümüş'ün denklanşöründen çıkan fotoğraflar Otofokus Fotoğraf & Sanat derneği tarafından düzenlenen "  1. Adana Uluslararası Fotoğraf Yarışması"nda  sergilenme hakkı elde ettiler. Öğretmenimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Italya,Fransa,Türkiye ve Polanya'nın işbirliği ie yürüteceği "My Country My Culture" projesine 3/B sınıfı öğretmeni Volkan Kaymaz öğrencileriyle katılım sağlıyor. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar ve  eğlenceli öğrenmeler diliyoruz.

3/B sınıfı Öğretmeni Volkan Kaymaz, öğrencilerin anlatım becerilerini geliştirmek ve farklı yörelere ait farkındalık oluşturmak için öğrencilerine yöre tanıtım sunumları hazırlatmaktadır. 3/B sınıfı öğrencileri, tanıtacakları yöreye özgü kıyafetler giyip, yöreye özgü yiyecekler ile arkadaşlarına sunumlar yapmaktadır. Bu harika etkinlik için öğretmenimizi ve mükemmel bir şekilde hazırladıkları sunumlar için de öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

6. Şubat günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen korkunç depremin ardından 50. Yıl Chrysler ailesi olarak depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek adına sevgili velilerimiz ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. 50. Yıl Chrysler ailesi olarak  depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Ock

Öğretmenlerimiz ile ayda bir kez biraraya gelerek birlikte yeni hedefler, yeni öğrenmeler ve yeni tartışmalara olanak sunan toplantılarımıza devam ediyoruz.  Biz birlikte varız.

Ock

Öğrencilerimiz e-güvenlik etkinliği kapsamında karikatürler hazırlayarak arkadaşları ile paylaştı.